Vi arbetar ständigt för att förbättra Tuskproof och testar kontinuerligt prototypevästar med olika nya detaljer och material. Så fort vi känner oss säkra på att en ny detalj/funktion håller måttet så genomförs den.

 

Tuskproof tillverkas i Sverige av skräddare med många års erfarenhet av produkter för jakt och sömnad i ballistiska material. Personalen är utbildad i mönsterkonstruktion, tillskäring och specialsömnad.

 

 

  • Tuskproof ska vara marknadens bästa skyddsväst för vildsvinshundar. Den är smidig och lätt i kombination med mycket bra penetrationskydd och stor del skyddad yta på hunden.

 

  • Även om Tuskproof är en Premium-väst med bara de bästa materialen, så blir det slitage med tiden vid hård användning. Vi erbjuder därför After-Sales service, där vi lagar hål, byter reflexer, etc, för att västen ska hålla så länge som möjligt.

 

  • Skyddsmaterialet utgörs av en tätvävd Twaron® som ger ett mycket gott skydd mot genomslag och är ett av marknadens bästa skydd i förhållande till sin smidighet. Tuskproof har tre lager Twaron® samt ett fjärde lager under bröst/mage. Twaron® görs i en mängd olika kvaliteter, vi har valt en tätvävd variant som är optimerade för att skydda mot stick och skär motsvarande vildsvinsattacker.
  • Tuskproof är neutralt balanserad i vatten, dvs den tynger inte ner hunden när den simmar.

 

 

 

Kontakta oss för mer info, beställningar, reklamationer etc.

info@tuskproof.se

070-836 65 24

 

© Mikael Tham Productions 2016