Priser på Tuskproof from 2018-05-25

 

Priserna på Tuskproof baseras på hundens bröstomfång. Mät hunden precis bakom frambenen.

 

 

 

 

 

 

Väst

Storlek bröstomf

Längd rygg

Pris inkl. moms

 

 

Tuskproof XS

50-55 cm

30-34 cm

4 395 SEK

 

 

Tuskproof S

54-60 cm

33-37 cm

4 595 SEK

 

 

Tuskproof M

59-66 cm

36-40 cm

4 795 SEK

 

 

Tuskproof L

65-73 cm

39-43 cm

4 995 SEK

 

 

Tuskproof XL

72-80 cm

42-46 cm

5 295 SEK

 

 

Tuskproof

 

Skyddsmaterialet utgörs av en tätvävd Twaron® som ger ett mycket gott skydd mot genomslag och är ett av marknadens bästa skydd i förhållande till sin smidighet. Tuskproof har tre lager Twaron® samt ett fjärde lager under bröst/mage. Twaron® görs i en mängd olika kvaliteter, vi har valt en tätvävd variant som är optimerade för att skydda mot stick och skär motsvarande vildsvinsattacker.

 

Yttermaterial är en Cordura med extremt bra slittålighet.

 

Västen är Orange/Gul med blå detaljer och reflexer för största möjliga synbarhet. Anledningen till att vi valt att göra en två-färgad väst är att om du kommer in på ståndskall och inte kan se viltet, vilket är vanligt, så ser du direkt på vilket håll hunden är vänd även om den är skymd i tät terräng. Orange framåt och i den riktningen finns förmodligen också viltet.

Västen har reflexer av hög kvalité fram och på sidorna. Hunden är därmed synlig på natten från alla vinklar.

 

Sömnad, tråd, inner- och yttertyg är av aboslut högsta klass. Dragkedjan är tillverkad av YKK, som gör världens bästa dragkedjor.

 

Allt gjort för att tåla tuffa tag och hålla länge!

 

Tuskproof görs i fem storlekar. Det unika är att du kan anpassa västen efter din hund för bästa passform. Passformen är av största vikt! Hunden får inte hindras i sina rörelser av västen. Sitter en väst fel så får hunden lätt skavsår av den. västen ska täcka så mycket av hunden som möjligt för bästa möjliga skydd.

 

Västen kan justeras efter hand som unghunden växer. Det kan också vara så att flera av dina hundar kan använda samma väst och att du justerar västen enkelt för bästa passform för varje hund.

Kontakta oss för mer info, beställningar, reklamationer etc.

info@tuskproof.se

070-836 65 24

 

© Mikael Tham Productions 2016