Prislista Tuskproof


Priser och storlekar baseras på hundens bröstomfång.


Så här tar du redan på rätt storlek till din hund:

  • Mät hunden hundens bröstomfång enligt bilden med ett måttband.
  • Rygglängden mäts från pilen på bilden till första svanskotan. 
  • Storlekarna M-XL överlappar varandra, om din hund ligger mitt i mellan storlekarna så välj den som passar bäst i rygglängd.
Väst

Bröst-omfång

Rygg-längd

Pris inkl. momsTuskproof XS

40-54 cm


4 395 SEKTuskproof S

55-59 cm

4 595 SEKTuskproof M

60-66 cm

36-40 cm

4 795 SEKTuskproof L

65-73 cm

39-43 cm

4 995 SEKTuskproof XL

72-80 cm

42-46 cm

5 295 SEKStorlekarna M, L, XL görs i fasta storlekar. Det unika är att västen kan justeras för att passa din hund optimalt.

Du kan justera: Bröstomfång - Rygglängd- Bogomfång -Nackomfång samt beroende på om det är en hanhund eller tik. Västen justeras en gång och behöver sedan inte ändras.


Storlekarna XS och S skräddarsys för varje hund för bästa passform. När du beställer en XS eller S så kontaktar vi dig med anvisningar om hur du ska ta måtten på din hund.

  • Skyddsmaterialet utgörs av Dyneema®, världens starkaste fiber, vävd för att skydda mot stick och skärning av vildsvinsbetar och men ändå med bibehållen rörlighet och smidighet för din hund. 
  • Yttermaterial är Ripstop Cordura® med hög slittålighet i Hi-Viz färger. 
  • Västen är Orange/Gul med blå detaljer för optimal synlighet. En anledning till att västen är tre-färgad: är att om du kommer in på ståndskall och inte kan se viltet, vilket är vanligt, så ser du direkt vilket håll hunden är vänd, även i tät terräng. Orange framåt och i den riktningen finns förmodligen också viltet. 
  • Västen har reflexer av högsta kvalité monterade för att synas ur alla vinklar.
  • Sömnad, tråd, tyger är av högsta klass. Dragkedjan är tillverkad av YKK, som gör världens bästa dragkedjor. Vi har bara valt de bästa materialen. Allt gjort för att tåla de tuffa tag som din hund kommer att utsätta västen för och hålla länge! 
  • Passformen är av största vikt! Hunden får inte hindras i sina rörelser av västen. Sitter en väst fel så får hunden lätt skavsår av den. Västen ska täcka maximalt av hundens kroppsyta för bästa möjliga skydd. 
  • Västar i M, L och XL kan justeras efter hand som unghunden växer. Det kan också vara så att flera av dina hundar kan använda samma väst och att du justerar västen enkelt för bästa passform för varje hund.

Kontakta oss för mer info, beställningar, reklamationer etc.

info@tuskproof.se

070-836 65 24


© Mikael Tham Productions 2016