• Tuskproof ska vara marknadens bästa skyddsväst för vildsvinshundar.


  • Efter 10 års produktutveckling har vi tagit nästa steg och lanserar Tuskproof i fasta storlekar från M till XL.  Tuskproof  är den enda västen på marknaden, som trots fasta storlekar, går att justera för varje hund. Storlekarna XS, S och större än XL skräddarsys för varje hund.


  • Skyddsmaterialet utgörs av en tätvävd DYNEEMA® som ger ett mycket gott skydd mot genomslag och är ett av marknadens bästa skydd i förhållande till sin smidighet. Tuskproof har ett graderat skydd med fyra lager under bröst/mage och två lager på ryggen. Dyneema tätvävd och optimerad för att skydda mot stick och skär motsvarande vildsvinsattacker. Dyneema tar inte till sig vatten och bryts inte ner av UV-strålning.


  • Tuskproof är neutralt balanserad i vatten, dvs den tynger inte ner hunden när den simmar.


  • Tuskproof är en premiumväst där inget sparats på skytddsmaterial, yttertyg, design, dragkedjor eller sömnad.Vi arbetar ständigt för att förbättra Tuskproof och testar kontinuerligt prototypevästar med olika nya detaljer och material. Så fort vi känner oss säkra på att en ny detalj/funktion håller måttet så genomförs den.Kontakta oss för mer info, beställningar, reklamationer etc.

info@tuskproof.se

070-836 65 24


© Mikael Tham Productions 2016